Овен За този мъж най-важното е момичето му да мисли, че

...
 
Овен
За този мъж най-важното е момичето му да мисли, че
Коментари Харесай

От каква жена се нуждае мъжът, въз основа на неговия зодиакален знак

 

Овен

За този мъж най-важното е момичето му да мисли, че той е най-красивият, най-хубавият и най-умният и в случай че тя се опита да му опонира или да разбие егото му, скоро няма да бъде част от живота му.

Овенът има график, в който можете да се впишете, стига той да не би трябвало да прави взаимни отстъпки.

 

Телец

Той желае момиче, с което да се забавлява на кафе или ресторант, тъй като Телецът обича да се любува на компанията на колегата си, само че също по този начин обича да се любува на мира и тишина, тъй че не отивайте при него със спонтанни проекти или решения. При Телеца всичко би трябвало да бъде планувано, само че в сходство с неговия график. Освен това, в случай че не сте огромен почитател на готвенето, даже не се доближавайте до него.

 

Близнаци

Близнакът е благополучен, до момента в който има развлечение, а вие постоянно ще се чувствате като младеж до него. Въпреки че това по-често е положително, в сравнение с неприятно, само че от време на време мъжът, роден под този знак, ще се държи по този начин и в съществени обстановки. Не можете да го накарате да прави това, което желаете, не можете да го манипулирате – тъй като самият той е манипулатор.

 

Рак

Настроението му се трансформира бързо и заради обстоятелството, че постоянно е под напрежение, постоянно ненадейно ще се ядоса. Ракът обича непрекъснато да бъде канен на местата, на които отивате.

Чувствата им са смесени, тъй че постоянно ще би трябвало да вършиме взаимни отстъпки, в случай че очаквате сполучлива връзка. За да получите добър съвет, говорете с майка му.

Семейството му е преди всичко, тъй че в никакъв случай не заставайте сред него и тях. Ако не сте подготвени да се адаптирате към неговия свят, потърсете обич някъде другаде.

 

Лъв

Най-силният и величествен знак от зодиака – Лъвът, би трябвало да бъде в центъра на вниманието.

Ако не му обърнете задоволително внимание или го забравите даже за един ден, ще изпитате следствията. Ако не желаете да слушате монолозите му  или в случай че не сте подготвени да му вършиме похвали всеки ден, най-добре се откажете от мъжа, роден под този знак.

 

Дева

Педантичен, добре облечен, демодиран и добре спретнат, мъжът под този знак е съвсем постоянно в съвършен ред.

Той може да откри минус във всичко и всеки, в това число и в себе си. Той е подигравателен и е мъчно да го убедиш, че може да си права, тъй като постоянно намира метод той да е прав.

Този мъж би трябвало да разбере, че не всичко е съвършено и че персоналните взаимоотношения и усеща не са планувани, тъй като не са работа.

 

 

Везни

Нерешителността е измежду минусите на Везните. Те постоянно ще се пробват да вършат взаимни отстъпки. Те не обичат да са сами, постоянно са в компания или със фамилията си, а и с вас, в случай че намерят време. Тези мъже обаче знаят по кое време би трябвало да се извинят и заобикалят възможни разногласия и спорове като цяло.

 

Скорпион

С този мъж ще ви е мъчно да се соближите, макар че обича любовта и секса.

За него е значимо да има постоянни дози задоволство, до момента в който всичко останало може да изчака. Той е ревностен и притежателен, само че това е по този начин, тъй като е нерешителен.

Ако смятате, че имате задоволително сила и въображение, само че и самообладание за този мъж, тогава можете да опитате да излезете с него. Ако не сте подготвени за цялостна лоялност, по-добре избягвайте да се свързвате с мъж Скорпион, защото с него няма взаимни отстъпки.

 

Стрелец

Приключенски и изменчив, този благополучен знак от хороскопа няма да може да остане покрай вас, в случай че непрекъснато се придържате към вашите настройки и контролирате времето му.

Той обича свободата си повече от всичко. Той не желае да трансформира нищо в себе си, само че чака сътрудникът му да следва неговия темп. Понякога не знае какво желае, само че постоянно знае какво не желае.

Той не трансформира житейската си философия за никого, тъй че не се опитвайте да му казвате какво да прави или по този метод, доста бързо ще ви бъде показана вратата.

 

Козирог

 

Може да приказва с часове, само че и да чака с дни. Той не поема самодейността, тъй че му е мъчно да реши да се обърне към момичето, което харесва. Ако към този момент има връзка, всичко би трябвало да е по неговите правила, с цел да може да показа момичето си на фамилията си.

Той е муден, само че изчерпателен. Ако преминете през тестванията му с огромно самообладание, можете да очаквате триумф. В противоположен случай си тръгвайте, преди да е станало прекомерно късно.

 

Водолей

Обвързването му в сериозна връзка е мъчно, а бракът е съвсем неосъществим, тъй че не го очаквайте прекомерно скоро. Обича да живее за компания и празненства. Той не приема брака съществено и не схваща неговата цел. Неговата загадка е, че той ще одобри единствено жена, която е на първо място негова другарка и по-късно всичко останало.

Докато не откри такава, лоялността няма да е най-силната му страна.

 

Риби

 

За тези мъже е мъчно да се отворят пред другите. Той подхваща дейности единствено когато е сигурен, че дамата може да се впише в метода му на живот.

Много е значимо да не го ограничавате, тъй като той няма да вложи силата си в такава връзка. Той е фен на музиката и филмите, тъй че с него можете да се насладите на изкуствата. И не е от вида мъже, които се влюбват елементарно, тъй че за една добра и сполучлива връзка се нуждаят от повече време и самообладание.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР